Tendix Truck - Tendix Truck Kft. a BMC teherautók magyarországi forgalmazója!

Cégünk 2013-ban alapított, magyar tulajdonban lévő vállalkozás.

Az alapító tagok több mint két évtizedes szakmai tapasztalatot szereztek multinacionális cégeknél az építőipari gépkereskedelem területén, kiterjedt kapcsolatokkal rendelkeznek úgy Magyarországon, mint Európán belül.

Új és használt építőipari gépek értékesítésével, bérbeadásával, szervizelésével és alkatrész ellátásával foglalkozunk.

Megalapításunk óta dinamikus fejlődés mellett egyre szélesebb termékpalettával és szolgáltatással elégítjük ki ügyfeleink igényeit. 

2020. Január közepén a Tendix Truck Kft. tulajdonosi köre többségi tulajdonrészt vásárolt a negyed évszádos múlttal rendelkező VIBROPAC Kft.-ben.
A két vállalkozás között korábban is szoros és sikeres együttműködés volt, amely stabil alap volt ahhoz, hogy  2020 januárjában a vállalkozások tulajdonosai, úgy döntsenek, együtt folytatják tovább.

2021 Januárjában a Tendix Truck Kft., 100% tulajdonrészt vásárolt a VIBROPAC Kft.-ben.

Ennek az "egyesülésnek" köszönhetően a két cég portfóliója összeolvadt, így közös erővel sokkal magasabb minőségben és sokkal szélesebb termékpalettával igyekszünk meglévő és leendő ügyfeleink igényeit teljesíteni.

2021. Február 15.-én a Tendix Truck Kft. és a BMC OTOMOTIC SANAYI ve TICARET A.S. kizárolagos forgalmazói szerzdődéset kötött a BMC teherautók magyarországi forgalmazására. Így 2021 évben elindult a TENDIX TRUCK melynek égisze alatt a meglévő és jövendőbeli ügyfeleink szállítójármű igényeit szeretnénk kiszolgálni egy megbízható mínőségű, a világban számos osrzágban már jól ismert azonban kimagaslóan kedvező feltételekkel elérhető teherautó családdal.

Termékeink között megtalálhatóak az Építőipari billencsek 3 és 4 tengelyes kivitelben, Beton mixerek 3 és 4 tengelyes kivitelben, közúti áruszállító teherautók 2, 3 és 4 tengelyes kivitelben, illetve természetesen a nyerges vontatók is.

Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is elégedett partnereink között köszönthetjük!

 

 

Tendix Truck Kft.

H2220 - Vecsés, Széchenyi utca 115.
(Széchenyi utca és Vághy Kálmán utca sarka)